Akupunktur för er i Luleå med omnejd

Välkomna tillbaka hit till min blogg! I det här inlägget idag så funderade jag lite på om jag skulle ta och skriva ett par ord om det här med akupunktur för er i Luleå eller Kalix med omnejd. Anledningen till detta beror väl nog kanske främst på att det under den senaste tiden har varit så otroligt många av er läsare som under de senaste få veckorna har hört av er till mig och vill vet mer om just akupunktur och hur man kan dra nytta av det.

Många av er har även frågat efter en rekommendation till företag som man ska vända sig till ifall man vill börja testa på akupunktur och det är alltså precis det som jag ville göra för er idag. Själv så befinner jag ju mig i Luleå och jag har själv faktiskt blivit rekommenderad att vända mig till ett företag vid namn Flowertower. Rekommendationen fick jag genom en nära vänt till mig och jag kan inte ens börja att beskriva hur nöjd och glad jag är med att jag fick den! Hur som helst så är alltså Flowertower det företag som jag personligen skulle vända mig till ifall jag befann mig i Kalix, Luleå eller någonstans i dess omnejd och ville testa på akupunktur. De är verkligen superduktiga på det som de sysslar med och jag har märkt av stora skillnader i hur jag mår. Hur som helst så kommer jag även att försöka att svara på lite mer frågor nere i kommentarerna, så ifall det är så att ni har några som helst frågor eller funderingar kring detta så skicka in dem i kommentarsfältet så återkommer jag så fort som bara möjligt. Ha nu en riktigt bra fortsatt vecka. Jag hoppas att den här rekommendationen kommer att vara behjälplig för er alla som uttryckte ett intresse!

Du gillar kanske också...