Vi anlitade en svetsare!

Hej alla, välkomna till ett nytt inlägg på bloggen! Idag kommer jag att skriva om något som jag inte är direkt van vid att skriva om, nämligen om en svetsning, eller närmre bestämt, en svetsare i Eskilstuna och Västerås som jag och mitt företag vände mig till när vi behövde svetshjälp. Svetsaren heter Daniels Svets och Maskinservice AB och det är den bästa svetsaren som jag någonsin träffat på. Det är därför jag vill skriva det här inlägget idag, för jag tycker att det är extremt viktigt att lyfta upp lokala företag. Speciellt när man har en så stor plattform som jag har, tycker jag att det är extra viktigt att rekommendera företag som jag tycker är bra. Och det är Daniels Svets och Maskinservice AB verkligen. När det gäller svetsning så är det av hög betydelse att allting görs med noggrannhet, men också säkerhet. Det är mycket som ska stämma för att svetsningen ska göras på ett säkert sätt, och det är givetvis av allra högsta vikt. När vi anlitade Daniels Svets och Maskinservice AB var det ett av de viktigaste kriterierna för oss, att de skulle lägga mycket fokus på att utföra svetsningen så säkert som det bara går. Och det gör dem! Men nog om det, jag hoppas att detta inlägg har kunnat ge er lite inspiration kring vem som är bra att anlita i områdena kring Eskilstuna, Norrmalm och Västerås. Jag gillar att kunna skriva sådana här inlägg lite då och då. Hej då på er, vi hörs en annan gång!

Du gillar kanske också...